Spor Toto Süper Lig: Tabellen efter 24 omgångar

Efter segern i derbyt mot Fenerbahce så är Besiktas det närmast jagande lag bakom serieledaren Galatasaray. Bakom ”de tre stora” så finns fem klubbar med tre poängs mellanrum från Bursaspor på fjärdeplats till Eskisehirspor på åttonde plats medan den nedre halvan av tabellen har blivit ett riktigt getingbo där det endast skiljer fyra poäng mellan nionde placerade Genclerbirligi ner till Elazigspor som ligger på 16e plats, den sista nedflyttningsplatsen. Därefter är det ett litet hopp till Akhisar Belediyespor och Mersin Idman Yurdu som fortfarande har teoretiskt chans att hålla sig kvar i högsta ligan.

1an och 2an kvalificerar sig till Champions League och 3an, 4an samt cupmästarna kvalificerar sig till Europa League. Lag 16-18 åker ner till division ett (PTT 1. Lig)

tabell 24