U-20 landslagets förbundskapten: ”Vi valde spel i Rize och Trabzon”

Den förre storspelaren Feyyaz Ucar som under sin aktiva spelarkarriär gjorde 71 mål på 164 matcher i Süper Lig och som idag är förbundskapten för det turkiska U20-landslaget berättade för turkiska medier om att det var dom själva som valde att spela sina gruppspelsmatcher i Trabzon under sommarens U-20 VM i Turkiet: ”Vi valde spel i Trabzon och Rize dels för klimatet samt dels för fotbollskunskapen som människorna i området besitter. Om vi ade valt någon annan stad så hade vi inte kunnat spela i två städer och att spela i två städer är något vi ser som fördel för oss.

Han berättade också om landslagets chanser efter att ha lottats in i Grupp C tillsammans med El Salvador, Colombia och Australien där han har haft möjligheten att scouta två av Turkiets kommande motståndare i VM-slutspelet: ”El Salvador är inte lika bra i det taktiska samt det tekniska som Colombia och det var en bra lottning för vår del. Det finns goda chanser att vi kan gå vidare från gruppspelet. Vi kommer att möta El Salvador i första matchen och vi har ett tillräckligt bra lag för att kunna slå dom. Vi vill till varje pris börja turneringen med en seger.