VIDEO: Galatasaray vann lördagens derbymatch

Galatasaray utan Johan Elmander i matchtruppen pga skada tog under lördagskvällen emot Istanbul B.B. utan Samuel Holmén i matchtruppen pga avstängning på Türk Telekom arenan och det var Galatasaray som gick segrande ur matchen med 2-0 efter att skyttekungen Burak Yilmaz gjort bägge målen och i båda målen så hade även hans anfallskollega Didier Drogba ett finger med i spelet.

Vid första målet stod han för en direkt assist när Burak sköt in ledningsmålet och vid andra målet spelade han ut till sin landsman Emmanuel Eboue som i sin tur assisterade till Buraks andra mål.

Galatasaray vann sin tredje raka tävlingsmatch och drygade ut ledningen i tabelltoppen till sju poäng inför Fenerbahecs match mot Akhisar Belediyespor medan Istanbul B.B. som åkte på sin första förlust i ligaspelet efter fem matcher (1 seger och 4 oavgjorda) är endast tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket.