VIDEO: Björn Vleminckx sänkte Galatasaray på bortaplan!

Den 27-årige belgiska anfallaren Björn Vleminckx som Genclerbirligi hämtade på lån från Club Brügge i januari blev stor matchhjälte för Genclerbirligi när laget under fredagskvällen besegrade Galatasaray på bortaplan sedan han gjort matchens enda mål med en välplacerad nick på inlägg från den serbiska mittfältaren Nemanja Tomic som också värvades in under januarimånad från Partizan Belgrad.

Vleminckx har i och med sitt mål mot Galatasaray nu gjort 6 mål på 9 ligamatcher för Genclerbirligi.

  • SonyEricsson1923

    när ska man dra eboue i örat? hans filmingar är för mycket! Han vinner fasta situationer med filmingar, provocerar åskådare med sina filmningar och beteende och nu senast så gör motståndaren mål pga han lägger sig istället för att stå upp! visst GS har spelare med dålig karaktär, men Eboue är en riktig höjdare på den fronten!

    • Han lär väl aldrig att förändra sig med tanke på att han gjorde liknande i Arsenal med.

      Men en sak jag undrar över är vart hans smärtgräns går. Överdriver han verkligen så pass mycket som man tror att han gör eller är det så att han verkligen får så ont för det minsta lilla? Vad jag menar är att människor har olika smärtgräns och Eboue kanske har en väldig låg sådan?