VIDEO: Delad pott mellan Karabükspor och Eskisehirspor

Kardemir Karabükspor som inte har vunnit i ligaspelet sedan den 20e januari tog under söndagseftermiddagen emot Eskisehirspor som inte har vunnit i ligaspelet sedan den 9e februari och båda lagen får efter det oavgjorda, mållösa matchen vänta ytterligare en vecka på en seger. Närmast ett mål på Necmettin Seyhoglu stadion var Necati Ates som nickade i ribban efter en hörna slagen av Rodrigo Tello.

Karabükspor som tidigare under säsongen har vunnit med 3-1 på bortaplan mot Galatasaray, Fenerbahce samt Trabzonspor har endast gjort mål i 2 av 7 matcher sedan segern mot Trabzon är endast en poäng ovanför nedflyttningsstrecket och senast laget vann en hemmamatch var mot Sivasspor den 16e December förra året medan Eskisehirspor som trots att laget spelade sin tredje raka oavgjorda match i ligan endast har en förlust på de elva senaste tävlingsmatcherna. Laget är tillsammans med Orduspor de lag som spelar mest oavgjord (11) i ligan och parkerar just nu på en åttonde plats i tabellen med två poäng upp till fyran Bursaspor.