VIDEO: Fenerbahce vann stort mot Bursaspor

Bursaspor fick en drömstart i bortamatchen mot Fenerbahce och tog ledningen redan i den 2a minuten genom den slovakiske landslagsspelaren Stanislav Sestak efter framspelning av Pablo Batalla men därefter tog Fenerbahce över matchen och lyckades vända till seger med 4-1. Mittfältaren Emre Belözoglu kvitterade med ett elegant skott utanför straffområdet assisterad av Raul Meireles och innan domaren blåste av för halvtidsvilan så hann både Moussa Sow missa ett bra läge samt Dirk Kuyt träffa stolpen.

I början av den andra halvleken så tog Fenerbahce ledningen genom Raul Meireles och med en kvart kvar av matchen ökade Kuyt på till 3-1 med sitt sjunde ligamål för säsongen innan Sow satte dit slutresultatet med sitt 13e ligamål för säsongen snyggt assisterad av Cristian Baroni.

Fenerbahce minskade i och med segern avståndet upp till serieledaren Galatasaray ner till fyra poäng och ligger för närvarande på andra platsen i tabellen på samma poäng som Besiktas (Besiktas har bättre målskillnad men Fenerbahce går före i tabellen pga inbördes möten) medan Bursaspor är kvar på fjärde plats sex poäng bakom. Det var för övrigt andra gången den här säsongen som Fenerbahce lyckades vända ett underläge till seger med 4-1 på hemmaplan när Genclerbirligi besegrades i höstas.