VIDEO: Galatasaray avgjorde redan efter första halvleken

Ligans formstarkaste lag, Kayserispor, tog under söndagseftermiddagen emot Galatasaray, som inte hade gjort mål på två raka ligamatcher, på hemmaplan och det var gästerna som chocköppnade när Wesley Sneijder inledde målskyttet redan efter tre minuter med sitt andra mål i Galatasaray-tröjan. En liten stund senare så var Didier Drogba nära att öka på till 2-0 men målvakten Ertugrul Taskiran och stolpen stod i vägen.

Två noll skulle istället komma lite senare när Burak Yilmaz hittade målet och efter att Kayserispors anfallare Bobo blivit utvisad för en eftersläng på Emmanuel Eboue så gjorde Burak ytterligare ett mål och Galatasaray hade mer eller mindre redan avgjort matchen efter den första halvleken. I den andra halvleken så hade Galatasaray ytterligare målchanser att öka på ledningen men istället kunde Diego Biseswar reducera för Kayserispor i slutminuterna.

Galatasaray behåller ledningen i tabellen inför landslagsuppehållet medan Kayserispor ligger på nionde plats i tabellen, fyra poäng bakom fyran Bursaspor på den sista Europa League-platsen till nästa säsong.