VIDEO: Gaziantepspor hämtade upp 0-2 till 2-2

En viktig bottenmatch spelades i Antep under lördagskvällen. Gaziantepspor strax ovanför nedflyttningsstrecket tog emot nykomlingen Akhisar Belediyespor sex poäng bakom Antep på fel sida om strecket. Och det var Akhisar som inledde matchen bäst och tog också ledningen genom den grekiske anfallaren Theofani Gekas som gjorde sitt 5e mål på 6 ligamatcher för klubben vilket också blev halvtidsresultatet.

I början av de andra halvleken så ökade brassen Bruno Mezenga på till 2-0 och många trodde nog då att matchen var över men Gaziantepspor kom tillbaka starkt. Inhopparen Abdou Razak Traore reducerade i den 79e minuten med sitt första mål för klubben och Wilton Figueiredo, även han inhoppare, gjorde mål i sin debutmatch i den 81a minuten när han fick på en drömträff ett par meter utanför straffområdet.

Det oavgjorda resultatet innebär att båda lagen är kvar på sina placeringar som de låg på innan matchen. Gaziantepspor på 14e plats med 29 poäng och Akhisar Belediyespor på 17e plats med 23 poäng.