VIDEO: Kasimpasa besegrade Besiktas på bortaplan

Nykomlingen Kasimpasa tog en fin skalp under lördagskvällen när laget besegrade Besiktas med 3-1 på bortaplan. Den uruguayanske yttermittfältaren Tabare Viudez nickade in ledningsmålet redan efter 7 minuter men Besiktas svarade nästa omgående genom Olcay Sahan som gjorde sitt 9e ligamål för säsongen och innan den första halvleken skulle ta slut så tog Kasimpasa på nytt ledningen när lånet från Porto, Djalma, elegant klackade in ledningsmålet.

I den andra halvleken tryckte Besiktas på för en kvittering och hade ett par farliga chanser, bland annat träffade Manuel Fernandes målramen på en hörna men istället för ett kvitteringsmål så kunde Kasimpasa istället göra 1-3 genom inhopparen Halil Colak som också blev slutresultatet. Stor matchvinnare för Kasimpasa blev den nigerianske anfallaren Kalu Uche som toppar skytteligan i turkiska ligan med 15 mål som assisterade till två av lagets mål.

Kasimpasa som har bara en förlust på de fem senaste ligamatcherna gick i och med segern upp på en femte plats i tabellen, endast tre poäng Besiktas och Fenerbahce som ligger på tredje- respektive andraplats.