VIDEO: Kasimpasa besegrade Trabzonspor

Kasimpasa tog sig samman efter förra omgångens snöpliga förlust mot Fenerbahce på övertid och besegrade Trabzonspor på hemmaplan med 2-0 under måndagskvällen och avslutade också den 24e omgången av turkiska ligan. Båda målen kom i den första halvleken. Tabare Viudez gav laget ledningen i den 37e minuten och någon minut före halvtidsvilan satte Kalu Uche slutresultatet med sitt 14e ligamål för säsongen och med det delar han skytteligan i Süper Lig tillsammans med Burak Yilmaz.

Kasimpasa ligger efter segern på en sjätte plats i tabellen med 36 poäng medan Trabzonspor som trots att laget ligger på en 10e plats i tabellen är nu på fullaste allvar inblandad i nedflyttningsstriden med tre poäng ner till Elazigspor som ligger på den sista nedflyttningsplatsen.