VIDEO: Kasimpasa vann toppmatchen mot Bursaspor

Två lag som kämpar om en plats i Europa League till nästa säsong möttes under söndagseftermiddagen på Recep Tayyip Erdogan stadion i Istanbul. Nykomlingen Kasimpasa tog emot Bursaspor.

Och trots att det var bortalaget som skapade de allra hetaste målchanserna under den första halvleken så var det Kasimpasa som tog ledningen i matchen när den bosniske landslagsmittfältaren Senijad Ibricic nickade bollen i mål på Kerem Seras inlägg vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken fortsatte Bursa att skapa målchanser utan att göra mål och istället kunde den nigerianske anfallaren Kalu Uche göra sitt 16e ligamål för säsongen efter hans kanske enklaste mål i karriären som kom till efter att Bursaspors målvakt Harun Tekin sköt en boll på honom som studsade i mål.

Kasimpasa spelade sin fjärde raka ligamatch utan någon förlust (tre segrar) och gick i och med segern upp på tredje plats i tabellen på samma poäng (43) som Besiktas medan Bursaspor som åkte på sin tredje förlust på de fem senaste ligamatcherna ligger kvar på femte plats med 40 poäng.