VIDEO: Mållöst mellan Trabzonspor och Besiktas

Besiktas hade under lördagskvällen chansen att ta igen poäng på Galatasaray i toppen av tabellen men fick bara med sig en poäng från den mållösa bortamatchen mot Trabzonspor där hemmalaget som trots en bedrövlig säsong hittills bjöd på bra motstånd och var också närmast en seger men laget var väldigt ineffektiva framför Besiktas-målet samtidigt som Besiktas som i normala fall brukar bjuda på offensivt spel hade svårt att få till ett eget spel och istället fick koncentrera sig på försvarsspel under större delen av matchen.

Bästa chansen i matchen hade den polska mittfältaren Adrian Mierzejewski som sköt ovanför ribban från någon meters avstånd från mållinjen.

Trabzonspor har i och med det oavgjorda resultatet mot Besiktas inte gjort mål på två raka matcher samtidigt som laget endast har en trepoängare på de fem senaste ligamatcherna medan Besiktas endast har en förlust på de arton senaste ligamatcherna. Trabzon ligger kvar på 10e plats i tabellen och Besiktas är fyra poäng efter första platsen.