VIDEO: Sivasspor vann igen

 

Efter Sivasspors två seger efter varandra mot Fenerbahce på bortaplan och Trabzonspor på hemmaplan i början av februari så hade laget förlorat tre raka ligamatcher med 0-1 men fick under söndagseftermiddagen känna på hur det känns att vinna igen efter att ha besegrat Antalyaspor med 2-1 på hemmaplan. Den tjeckiska mittbacken Jan Rajnoch nickade in ledningsmålet på hörna slagen av Erman Kilic i den 12e minuten men Antalyaspor kvitterade i den 29e minuten genom senegalesen Lamine Diarra som gjorde sitt 11e ligamål för säsongen vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så skulle Sivasspor återigen ta ledningen och även göra segermålet när Ergün Teber styrde in en frispark slagen av Erman Kilic i eget mål, otagbart för den kamerunske målvakten Sammy N’djock i Antalya-mål som trots två insläppta mål storspelade och höll nere siffrorna.

Sivasspor klättrade i och med segern upp på en tionde plats i tabellen, fem poäng bakom fyran Bursaspor medan Antalyaspor med endast en seger på de fem senaste ligamatcherna ligger på femte plats i tabellen på samma poäng som Bursa.