VIDEO: Spelare tar stryptag på domaren – lång avstängning väntar

Det heta derbyt i Izmir i turkiska andradivisionen, PTT 1. Lig, mellan Göztepe och Karsiyaka på söndagskvällen fick minst sagt en dramatisk avslutning. Karsiyaka som tidigare under matchen hade tappat en tvåmålsledning tog ledningen på nytt i den 81a minuten av Erdi Öner men domaren Hüseyin Sabanci dömde bort målet för farligt spel.

I samband med beslutet så blev Karsiyakas spelare Sehmus Özer utvisad vilket fick honom att se rött. Efter att ha först varit framme hos domaren med handen uppe på hans ansikte så återvände han efter några sekunder då han både tog tag i Hüseyin Sabancis tröja samt tog stryptag på honom.

Karsiyaka hade vid det tillfället redan fått en spelare utvisad och fick därför avsluta matchen, som Göztepe vann med 3-2, med nio utespelare. Stor matchhjälte för Göztepe blev inhopparen Saban Genisyürek (förra säsongen i Karsiyaka) som gjorde alla tre målen.

Sehmus Özer som innan han blev utvisad hade bara varit på plan i fem minuter riskerar nu en mycket, mycket lång avstängning.

SE OCKSÅ:
VIDEO: Engin Baytars attack mot domaren – riskerar minst fem matcher
VIDEO: Cüneyt Cakir har blivit attackerad förr!!!