VIDEO: Wilton Figueiredo målskytt i debuten för Gaziantepspor

Wilton Figueiredo, 30 år, som under sina år i Sverige gjorde 51 mål på 169 matcher i Allsvenskan- och Superettan för GAIS, AIK samt Malmö FF gjorde under lördagskvällen mål i debuten för Gaziantepspor när laget hämtade upp 0-2 till 2-2 i slutet av matchen mot Akhisar Belediyespor på hemmaplan.

Wilton som under tiden i Sverige gjorde sig känd för sina långskott värvades till Gaziantepspor i januari men hade fram till lördagen suttit på bänken i flera matcher utan att få debutera men under lördagskvällen fick han äntligen debutera när han bytte av Oktay Delibalta i halvtidsvilan och med drygt tio minuter kvar ordnade han kvitteringen genom ett skott ett par meter utanför straffområdet som målvakten Oguz Daglaroglu i Akhisar-målet var chanslös på.