Besiktas’ president om tränarfrågan: ”Vi bestämmer oss efter säsongen”

Efter Besiktas’ förlust mot Akhisar Belediyespor i den senaste ligamatchen så har det spekulerats vilt i turkiska medier om att den nuvarande tränaren Samet Aybaba redan har gjort sitt i klubben och att det med största sannolikhet kommer att finnas en ny tränare i klubben till nästa säsong. Det har även skrivits om att Samet Aybaba själv ska ha velat avgå redan nu pga detta men när Besiktas’ president Fikret Orman deltog i NTV Spor’s program ”100 % Futbol” så satte han punkt för tränarfrågan den här gången när han sa att det är ett beslut som kommer att tas efter säsongens slut, huruvida Samet Aybaba kommer att få fortsätta träna klubben eller inte.

Fikret Orman meddelade också att klubben under hans ledning har minskat klubbens skulder med 150 miljoner Dollar samt att delar av Inönü stadion kommer att börjas rivas ner i Maj för att ge plats åt ett nytt projekt.