Bilic, Favre, Riijkaard eller Zico?

Fenerbahces förre tränare Artur Zico är ett namn som kopplas ihop med tränarjobbet i Besiktas till nästa säsong, Galatasarays förre tränare Frank Riijkaard likaså samt Lokomotiv Moskvas kroatiske tränare Slaven Bilic. Dessa tre är återkommande namn som tidigare har ryktats med en flytt till Besiktas men ett namn som det inte har skrivit så mycket om i medierna tidigare är den schweiziske tränaren Lucien Favre som tränar Borussia Mönchengladbach för tillfället.

Favre som har vunnit ett par titlar hemma i Schweiz har varit tränare i Tyskland sedan 2007 då han fram till 2009 tränade Hertha Berlin och 2009 utsågs han även till årets tränare i Tyskland efter att ha fört Hertha Berlin till en fjärde plats säsongen 2008/2009.

Säsongen efter fick han sparken tidigt och gick arbetslös fram till 2011 då han tog över tränarjobbet i Borussia Mönchengladbach där han har förde laget till Champions League redan första säsongen och för närvarande ligger i toppen av Bundesliga under den pågående säsongen.