Bursaspor och Pablo Batalla flyger fram

Bursaspor har under den senaste tiden visat storform och vunnit 7 av de 10 senaste ligamatcherna vilket har lett till att laget har kopplat grepp om en plats till Europa League nästa säsong samtidigt som laget fortfarande även har en teoretiskt chans att nå Champions League.

En spelare som har haft en stor del i Bursaspors framgångar under de senaste veckorna är den 29-årige argentinske mittfältaren Pablo Batalla som gör sin överlägset bästa poängmässiga säsong i klubben. Av lagets sju segrar så har han haft en direkt matchvinnande roll i sex av matcherna varav han har gjort segermålet i fyra av matcherna som alla har slutat med uddamålsseger.

Efter hans segermål i söndagens match mot Antalyaspor så har han gjort 14 mål och 15 assist på 30 matcher för Bursaspor den här säsongen.