Fatih Terim: ”Domaren favoriserade Real Madrid pga klubbnamnet”

Galatasarays tränare Fatih Terim gick till hårt attack mot den norske domaren Svein Oddvar Moen på presskonferensen efter förlusten mot Real Madrid: ”Domaren favoriserade Real Madrid på grund av deras klubbnamn och dömde efter det. Det var inte alls någon bra nivå på honom. Om man inte kan döma straffsparkar, inte se handsituationer och ta konstiga beslut i den här typen av matcher så är det svårt att säga att han har gjort ett bra jobb. Det är ingen ursäkt från vår sida men det var helt klart beslut som var dåliga för oss. Trots domarinsatsen så var vi mer eller mindre tvungna att göra minst ett mål här. Men det blev inte så och det finns inte så mycket att göra åt det.

Kan Galatasaray vända mot Real Madrid?
Kan det bli ett mirakel efter en 0-3 förlust? I fotboll kan allting hända men det blir inte lätt att spela mot Real Madrid efter en storförlust. Vi ska göra allt i vår makt för att spela en bra fotboll inför hemmasupportrarna i Istanbul.