VIDEO: Fatih Terim uppvisad på läktaren – för andra gången den här säsongen

Galatasarays tränare Fatih Terim blev för andra gången den här säsongen uppvisad på läktaren i slutet av den första halvleken mot Mersin Idman Yurdu på lördagskvällen där Galatasaray vände 0-1 till 3-1.

I den andra halvleken blev även hans assisterande tränare Hasan Sas (andra gången för hans del med) och Ümit Davala uppvisad på läktaren av domaren Süleyman Abay.

Närmast väntar troligen avstängning för Terim och hans hjälptränare. Fatih Terim blev tidigare under säsongen avstängd i tre matcher efter att ha blivit uppvisad på läktaren i matchen mot Orduspor i slutet av februari och har sedan två matchers avstängning från förra säsongen som sköts upp inom ett år som fortfarande ska avtjänas.

Notis: Fatih Terim hann bara avtjäna en match av sin tre matchers avstängning förra säsongen när den sköts upp inom ett år den 10e Maj 2012.