Fenerbahces trupp mot Genclerbirligi

Fenerbahce reste under lördagen till Ankara för match mot Genclerbirligi på söndagskvällen med följande trupp: Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Raul Meireles, Salih Uçan, Mehmet Topal, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Moussa Sow och Beykan Şimşek.

Sow gör comeback i truppen efter ett par matchers frånvaro pga skada medan Hasan Ali Kaldirim, Serdan Kesimal, Orhan Sam, Selcuk Sahin, Miroslav Stoch och Semih Sentürk som fanns med från start i cupmatchen mot Eskisehirspor i onsdags får stanna kvar i Istanbul och vila.

Dessutom saknas målvakten Mert Günok, Sezer Öztürk och Recep Niyaz pga skador samt Emre Belözoglu som nyligen började att träna för fullt igen efter flera veckors skadefrånvaro.