Kvinnlig ”huvudtränare” i Galatasaray?

Galatasaray fick sin huvudtränare Fatih Terim och de två assisterande tränarna Hasan Sas och Ümit Davala uppvisade på läktaren i den senaste ligamatchen mot Mersin Idman Yurdu och mycket talar för att trion kommer att åka på avstängningar när fotbollsförbundets disciplinnämnd (PFDK) samlas under torsdagen vilket med andra ord innebär att ingen av trion kommer att kunna finnas med på avbytarbänken i Galatasarays kommande matcher i ett antal matcher beroende på hur lång avstängningarna blir.

Det kan i så fall leda till att vi för första gången genom tiderna kan få se en kvinna som ”huvudtränare” i den högsta ligan. Turkiska medier uppger att Fatih Terim ska ha gett klartecken till en av sina hjälptränare i Galatasaray, Duygu Erdogan (längst ut till vänster på bilden) att göra sig redo för att vara huvudtränare i Galatasarays kommande ligamatch.