Lig TV: Besiktas förhandlar med Frank Rijkaard

Den turkiska TV-kanalen Lig TV uppgav under onsdagskvällen om att Besiktas har inlett förhandlingar med holländaren Frank Rijkaard, som var tränare i Galatasaray mellan juni 2009 och oktober 2010, angående en roll som sportdirektör i klubben.

Parterna har inte kommit överens men enligt Lig TV så kommer förhandlingarna att fortsätta och om det inte skulle bli något med Rijkaard så kommer Besiktas att titta efter andra namn som ska bli klubbens nya sportdirektör och som ska ha ett mycket nära samarbete med tränaren i laget som för närvarande är Samet Aybaba. För stunden så verkar det som att Aybaba kommer att fortsätta som tränare i laget inför nästa säsong men ingenting är ännu bestämt.

Lig TV rapporterar också om att Besiktas’ ledning har bestämt sig för att göra sig av med tio spelare efter säsongen och dessa spelare ska ersättas med stjärnvärvningar under sommaren.