NTV Spor: Hector Cuper lämnar Orduspor – Ünal Karaman ersätter

Den turkiska sportkanalen NTV Spor uppger att den argentinske tränaren Hector Cuper kommer att lämna sitt uppdrag i Orduspor efter en längre tids dålig resultat som har lett till att klubben har hamnat under nedflyttningsstrecket.

Cuper har enligt tidigare uppgifter velat lämna Orduspor sedan en tid tillbaka men har övertalats av klubbens ledning till att fortsätta men efter förlusten mot Sivasspor i lördags med 2-3 där laget släppte in det sista målet i matchens sista minuter så uppges han ha fått nog och kommer troligen att lämna klubben.

Ny tränare uppges bli den 46-årige Ünal Karaman som efter en framgångsrik spelarkarriär i Trabzonspor på 1990-talet har varit hjälptränare i det turkiska A-landslaget, huvudtränare för det turkiska U21-landslaget samt haft tränarjobb i både Ankaragücü och Konyaspor. Han har sedan 2010 varit assisterande tränare åt Senol Günes i Trabzonspor men lämnade klubben i samband med Senol Günes avgång tidigare under året.

Karaman förväntas skriva på ett kontrakt med Orduspor under måndagen.