Readings tränare om Jem Karacan: ”Vi har inte hört något”

Readings turkiske mittfältare Jem Karacan som har startat 17 matcher i Premier League och som har blivit uttagen ett par gånger i det turkiska A-landslaget utan att debutera har tidigare sagt i en intervju att det enda klubben han kan tänka sig att spela för i turkiska ligan är Galatasaray vilket har lett till att han under den senaste tiden ryktats vara på väg till klubben inför nästa säsong.

Men det är något som Readings tränare Nigel Adkins förnekar i dagsläget: ”Vi har inte hört något om att han skulle vara på väg till Galatasaray.

Jem Karacan vars position är defensiv mittfältare har tillhört Reading sedan 2007 där han med undantag för två lånesejourer i Millwall och Bournemouth spelat 137 matcher i Championshio och Premier League.

Läs mer om Jem Karacan här där ni kan bland annat se hans grymma tackling på Steven Gerrard i en FA-cupmatch för ett par säsonger sedan.