Caykur Rizespor och Kayseri Erciyespor klara för Süper Lig!

Caykur Rizespor, som tränas av den legendariske tränaren Mustafa Denizli, och Kayseri Erciyespor är med två omgångar kvar av andra divisionen, PTT 1. Lig, klara för uppflyttning till högsta ligan, Süper Lig.

Rizespor, som tidigare har spelat 11 säsonger i högsta ligan, spelade senast i Süper Lig säsongen 2007-08 medan Kayseri Erciyespor, som också har spelat 11 säsonger tidigare i högsta ligan, spelade senast i Süper Lig säsongen 2006-2007.

Vi på Turkiskfotboll.com hälsar båda klubbarna välkomna tillbaka till Süper Lig!

Den sista- och tredje platsen till Süper Lig avgörs i ett playoff mellan lagen som slutar på tredje- till sjätte plats i andra divisionen, där Manisaspor, 1461 Trabzon, Bucaspor samt Konyaspor ligger just nu men strax efter finns Karsiyaka, Adana Demirspor och Adanaspor som alla fortfarande har chansen att ta sig in bland de sex bästa.

Caykur Rizespor.
Kayseri Erciyespor.
Kayseri Erciyespor.