Tahkim kurulu avslog Galatasarays överklagan – Fatih Terims avstängning kvarstår

Det turkiska fotbollsförbundets skiljenämnd Tahkim kurulu avslog under torsdagen Galatasarays överklagan mot att tränaren Fatih Terim fick ytterligare sju matchers avstängning av förbundets disciplinnämnd (PFDK) efter ligamatchen mot Mersin Idman Yurdu då Terim blev uppvisad på läktaren.

Det innebär att Terim tillsammans med de två matchers avstängning som han fick under förra säsongen men som blev uppskjutet upp inom ett år kommer att vara avstängd i ytterligare åtta matcher (en match mot Kardemir Karabükspor är redan avtjänad).

Fatih Terim kommer inte att kunna leda sitt lag under säsongens fem kvarvarande matcher samt tre matcher i inledningen av nästa säsong.

LÄS OCKSÅ:
Fatih Terim avstängd i sju matcher!