Valencia intresserade av Alper Potuk

En av turkiska ligans mest lovande spelare Alper Potuk som var väldigt nära att skriva på för Fenerbahce i början av 2012 har tidigare ryktats vara på väg till La Liga då Real Zaragoza har nämnts som ny klubbadress men nu kommer nya uppgifter om att Valencia där Mehmet Topal spelade i ett par säsonger ska även ha fått upp intresset för Alper och den spanska klubben sägs vara beredda att betala 6,5 miljoner Euro i övergångssumma.

Även Galatasaray har sedan en tid tillbaka uppgetts vara mycket intresserade av att knyta till sig Alper till nästa säsong och tränaren i Galatasaray, Fatih Terim, vill mer än gärna se Alper i Galatasaray-tröjan till nästa säsong något som han också ska ha framfört till klubbens ledning.

Eskisehirspors ledning i sin tur att flera klubbar, såväl från Turkiet och utlandet har visat intresse för Alper men att inget officiellt bud har tillkommit ännu och att klubben inte heller tänker förhandla med någon klubb förrän säsongen har tagit slut.