VIDEO: Akhisar Belediyespor vann stort mot Besiktas

Nykomlingen Akhisar Belediyespor fortsätter att kämpa för att hålla sig kvar i högsta ligan. Under lördagskvällen vann laget sin fjärde ligamatch på de fem senaste matcherna när Besiktas besegrades med hela 4-1 på hemmaplan vilket innebar att Akhisar Belediyespor på väldigt länge tog sig över nedflyttningsstrecket.

Den grekiske anfallaren Theofani Gekas gav laget ledningen redan efter två minuters spel innan Mustafa Pektemek kvitterade för Besiktas men det dröjde inte länge efter Besiktas kvitteringsmål förrän Gekas återigen gav Akhisar ledningen vilket också blev slutresultatet.

I den andra halvleken skapade Besiktas ett par målchanser utan att göra mål och istället kunde Akhisar Belediyespor göra ytterligare två mål genom Ugur Demirok och Emin Aladag. Besiktas som efter förlusten inte längre har någon teoretisk chans att bli ligamästare fick vänsterbacken Gökhan Süzen frilägesutvisad efter en duell med Gekas som ledde till en straffspark som Gekas bommade.

Besiktas ligger kvar på tredje platsen i tabellen, tre poäng före både Bursaspor och Kasimpasa.