VIDEO: Bursaspor körde över Besiktas

Bursaspor bjöd på stor fotbollsunderhållning under måndagskvällen när laget besegrade Besiktas med klara 3-0 på hemmaplan och stor segerdirigent var den argentinske mittfältaren Pablo Batalla som stod för ett mål och två assist.

Bursa skapade flera målchanser i den första halvleken och gjorde också två av sina tre mål då. Den chilenske anfallaren Sebastian Pinto gav laget ledningen i den 15e minuten med sitt sjunde ligamål för säsongen och drygt tjugo minuter så ökade Batalla på ledningen med sitt trettond ligamål för säsongen efter förarbete av högerbacken Sener Özbayrakli.

I den andra halvleken fastställde yttermittfältaren Ferhat Kiraz slutresultatet och Bursaspor vann sin fjärde raka hemmamatch i rad vilket betydde att laget befäste sin femteplacering i tabellen på samma poäng som fyran Kasimpasa och strax före dessa lagen återfinns Besiktas, som bara har vunnit en av sina fyra senaste ligamatcher, tre poäng på en tredje plats.