VIDEO: Erkan Zengin målskytt i turkiska cupen

Eskisehirspors svenske landslagsmittfältare Erkan Zengin utökade sin ledning i turkiska cupens skytteliga när han gav Eskisehirspor ledningen med ett nickmål i den första semifinalen av två mot Fenerbahce under onsdagskvällen. Det var hans nionde mål i turneringen och därmed toppar han skytteligan i cupen tre mål före Genclerbirligis anfallare Artur Akcakin.

Erkan firade målet med att dra upp sin matchtröja och under den fanns en T-shirt med texten ”Seni Unutmadik Ediz”, vi har inte glömt bort dig Ediz, som var en hälsning till hans förre lagkamrat Ediz Bahtijarevic som omkom tidigare under säsongen efter en hjärtinfarkt.

Den första matchen mellan Eskisehirspor och Fenerbahce slutade 1-1 sedan Mehmet Topal kvitterat för gästerna en liten stund senare. Klicka vidare för att se Erkan Zengins nickmål då videoklippet spelas upp direkt i webbläsaren.