VIDEO: Fenerbahce besegrade Akhisar Belediyespor

Efter Galatasarays seger mot Istanbul B.B. på lördagskvällen så var Fenerbahce mer eller mindre tvingade att vinna mot Akhisar Belediyespor på hemmaplan under söndagskvällen för att inte tappa alltför mycket mark i guldstriden.

Och efter en mållös första halvlek, där Moussa Sow hade en boll inne i målet som dock aldrig godkändes då ingen av domarna såg att bollen var över mållinjen, så vann Fenerbahce till slut med 2-0 efter mål av Pierre Webo, hans 13e ligamål för säsongen och Moussa Sow, hans 15e ligamål för säsongen.

Webo som har gjort 5 mål i Fenerbahce-tröjan sedan han anlände från Istanbul B.B. i januari tog hand om sin egen nickretur efter ett inlägg från Mehmet Topuz och dundrade in ledningsmålet och Sow tog vara på en passning från inhopparen Orhan Sam och satte dit slutresultatet från knappt någon vinkel.

Fenerbahce spelade sin femte raka tävlingsmatch utan någon förlust (4 segrar och 1 oavgjord) och är återigen fyra poäng bakom ledande Galatasaray precis som inför den 27e omgången medan Akhisar Belediyespor som förlorade igen efter två raka förlustfria ligamatcher är alltjämt under nedflyttningsstrecket med fyra poäng upp till säker mark.