VIDEO: Fenerbahce vann fjärde raka ligasegern

Orduspor som kämpar för att undvika en nedflyttning från Süper Lig satte i högsta farten direkt från början när laget tog emot Fenerbahce på hemmaplan under söndagskvällen och innan matchen hade hunnit bli en kvart gammal så hade laget redan skapat ett par heta målchanser men Fenerbahces målvakt Volkan Demirel och försvaret i bortalaget stod emot bra.

Istället kunde Fenerbahce genom mittfältstalangen Salih Ucan ta ledningen i matchen före halvtidsvilan efter att Caner Erkin stått för en fin soloprestation och i den andra halvleken gjorde Salih ytterligare ett mål, ett underbart chipmål som också blev slutresultatet.

Fenerbahce vann sin fjärde raka ligaseger, spelade sin sjunde raka tävlingsmatch utan någon förlust och minskade ner återigen avståndet upp till ligaettan Galatasaray till fyra poäng medan Orduspor som förlorade sin fjärde raka ligamatch är kvar under nedflyttningsstrecket på samma poäng som Akhisar Belediyespor och med tre poäng upp till Sanica Boru Elazigspor på rätt sida om strecket.