VIDEO: Fenerbahces femte raka ligaseger

Efter Galatasaray seger över Kardemir Karabükspor på lördagskvällen så var Fenerbahce mer eller mindre piskade att vinna mot Eskisehirspor på söndagskvällen för att hålla gulddrömmen vid liv och laget fick också med sig alla tre poängen från matchen sedan den brasilianske mittfältaren Cristian Baroni gjort matchens enda mål i den 52a minuten efter ett snyggt förarbete med Mehmet Topuz och Pierre Webo.

Eskisehirspor som skapade de allra bästa målchanserna och bl.a. träffade Erkan Zengin, som spelade hela matchen, målramen med ett skott utanför straffområdet i den första halvleken men Volkan Demirel i Fenerbahces mål gjorde en bra insats och höll nollan för tredje ligamatchen i rad.

Fenerbahce som vann sin femte raka ligamatch är fyra poäng bakom serieledaren Galatasaray medan Eskisehirspor som endast har en ligaseger på de sex senaste matcherna ligger på nionde plats i tabellen med sju poäng upp till Besiktas som innehar den sista Europa League-platsen.

Fenerbahce och Eskisehirspor möts om två dagar igen, den gången i första matchen av två i turkiska cupens semifinal.