VIDEO: Galatasaray avslutade snyggt

Galatasarays tränare Fatih Terim sa inför returmatchen mot Real Madrid om de skulle försöka med allt för att rubba den spanska klubben men framförallt bjuda den fanatiska hemmapubliken på en trevlig fotbollsunderhållning vilket de också gjorde när laget vann med 3-2. Det började dock inte bra för Galatasarays del som åkte på ett tidigt baklängesmål när turneringens skytteligaledare Cristiano Ronaldo höll sig framme efter drygt sju minuter och gav Real Madrid ledningen.

Men i den andra halvleken så lyckades Galatasaray vända genom att göra tre mål på raken och satte därmed lite press på Real Madrid. Högerbacken Emmanuel Eboue som missade ett gyllene läge i den första matchen dundrade in kvitteringen i krysset på passning av Wesley Sneijder som själv placerade in ledningsmålet snyggt framspelad av inhopparen Sabri Sarioglu och drygt någon minut efter Sneijders mål så höll sig Didier Drogba framme i straffområdet och satte dit trean med en underbar klackspark.

På tilläggstid av matchen så gjorde Ronaldo ytterligare ett mål för Real Madrid, hans elfte mål på tio matcher i Champions League, och Real Madrid slog ut Galatasaray, som vann sin sjätte tävlingsmatch på de sju senaste tävlingsmatcherna, med sammanlagt 5-3.