VIDEO: Galatasaray vann femte raka ligasegern

Galatasaray hade inga större problem med att vinna sin femte raka ligaseger när laget under fredagskvällen slog Sanica Boru Elazigspor med 3-1 där alla fyra målen kom inom matchens första tjugofem minuter. Skytteligaledaren Burak Yilmaz som varit mållös i ett par matcher gjorde ledningsmålet redan efter två minuters spel och efter drygt tjugo minuter så ökade Didier Drogba på Galatasarays ledning innan Elazigspors lån från Sochaux, Serdar Gürler reducerade någon minut efter.

Drogba skulle dock få det sista ordet när han sköt in 3-1.

Galatasaray har under den senaste tiden radat upp segrar och tre poängen mot Elazigspor var lagets sjunde seger på de åtta senaste tävlingsmatcherna. Laget utökade sin ledning i tabellen till sju poäng ner till Fenerbahce som spelar först på söndagskvällen medan Elazigspor som förlorade för andra gången på de tre senaste ligamatcherna ligger kvar på 13e plats inför fortsättningen av 30e omgången.