VIDEO: Gaziantepspors nyförvärv sänkte Istanbul B.B.

Tre av Gaziantepspors nyförvärv i januari såg med varsitt mål till att laget tog tre viktiga poäng på bortaplan mot Istanbul B.B. under söndagseftermiddagen. Den kamerunske anfallaren Dorge Rostand Kouemaha gav Antep ledningen strax före halvtidsvilan och i den andra halvleken så ökade Darvydas Sernas från Litauen på ledningen till två noll innan Samuel Holmén reducerade på straffspark för IBB.

Men det var Gaziantepspor som skulle få det sista ordet till slut när Abdou Razak Traore satte dit slutresultatet (1-3).

Gaziantepspor som endast har en förlust på de sex senaste tävlingsmatcherna klättrade upp på en tionde plats i tabellen, sex poäng från den sista nedflyttningsplatsen som innehas av Istanbul B.B. som inte har vunnit på de fyra senaste ligamatcherna.