VIDEO: Kayserispor vann med 4-1 trots en spelare mindre

Kayserispor tog sig samman efter tre raka matcher utan någon seger i ligaspelet och besegrade Elazigspor på hemmaplan med 4-1 under lördagseftermiddagen. Den brasilianske anfallaren Bobo som var tillbaka efter avstängning gav hemmalaget ledningen redan i den 6e minuten med sitt 13e ligamål för säsongen innan den brasilianske mittbacken Fabio Bilica ökade på Kayseris ledning genom ett självmål.

Innan den första halvleken var över så lyckades Elazigspor reducerade genom Sinan Kaloglu på straffspark i samma veva som Kayserispors försvarare Salih Dursun blev utvisad. Trots en spelare mindre så lyckades Kayseri att göra ytterligare två mål, båda av den argentinske yttermittfältaren Pablo Mouche som nu har gjort 6 ligamål under sin första säsong i klubben, i den andra halvleken och vinna matchen med 4-1.

Kayserispor vann igen efter tre matcher och klättrade upp på en nionde plats i tabellen, fyra poäng bakom Kasimpasa som har den sista platsen till Europa League medan Elazigspor som förlorade igen efter fem raka förlustfria matcher ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket tre poäng före Orduspor. Det är oerhört jämnt i nedre delen av tabellen och Elazig har endast tre poäng upp till Sivasspor som ligger på en tionde plats.