VIDEO: Pablo Batalla ordnade tre poäng med ett klassmål

Bursaspors argentinske mittfältare Pablo Batalla som gör sin bästa säsong poängmässigt i klubben och kanske också rentav den allra bästa säsongen spelmässigt såg efter ett snyggt anfall som han själv startade upp och avslutade med ett elegant chipmål i den 73e minuten i bortamatchen mot Antalyaspor på söndagskvällen till att Bursaspor vann sin tredje raka ligamatch.

Segern som även var Bursaspors fjärde på de fem senaste matcherna tog laget upp på tredje plats i tabellen på samma poäng som Besiktas men med ett bättre resultatet inbördes möten. Bursa plockade dessutom in poäng mot Fenerbahce som ligger på andra plats efter lagets förlust mot Genclerbirligi och är nu sex poäng från en plats till Champions Leagues kvalomgång nästa säsong.

För Antalyaspors del som länge låg med i den absoluta toppen av ligan har det inte alls gått bra den senaste tiden och förlusten mot Bursaspor var troligen också den sista chansen för spel i Europa nästa säsong. Antalyaspor som har förlorat sex gånger på de sju senaste ligamatcherna parkerar på åttonde plats i tabellen.