VIDEO: Teteh Bangura matchhjälte för andra matchen i rad

Den förre AIK-anfallaren Teteh Bangura som nuförtiden håller till i den turkiska andradivisionen för Sanliurfaspor dit han är utlånad från Bursaspor gjorde sina två första mål för klubben under förra omgången när Samsunspor besegrades med 2-1 på hemmaplan och i den senaste omgången på söndagseftermiddagen blev han återigen stor matchhjälte för Sanliurfaspor genom att göra matchens enda mål i bortamatchen mot Boluspor efter ett samarbete med landsmannen Alfred Sankoh.

Teteh hade strax efter målet ytterligare en målchans men sköt den gången rakt på målvakten istället. I slutet av den första halvleken blev han utbytt. Bristen på information gör det svårt att veta om det hade med någon skada att göra.

Sanliurfaspor vann sin andra raka ligamatch och ligger just nu på en tolfteplats i den andra divisionen och har sex placering upp till en playoff-plats till högsta ligan med fem omgångar kvar att spel.