”Alper Potuk hejar på Galatasaray och vill komma hit”

Galatasarays styrelseledamot Abdürrahim Albayrak sa under onsdagsförmiddagen i ett uttalande till klubbens egna TV-kanal, GSTV, om att Galatasaray var redan överens med Eskisehirspor om en prislapp för Alper Potuk och att övergången såg ut att bli klar när Fenerbahce kom in i bilden.

Albayrak sa även att Alper själv ska ha sagt att han hejar på Galatasaray och att han själv vill komma till klubben samt att han själv ska ha tröttnat på Fenerbahce efter förhandlingarna med klubben i januari förra året och att han inte alls tyckte om mottagandet han fick av deras fans nyligen.

Samtidigt säger en annan styrelseledamot Ali Dürüst följande: ”Det som är viktigt i en övergång är vad spelaren själv vill. Det är något som klubben måste acceptera. Vi får se vad som händer. Det är inte över än.