Arda Turan cupmästare i Spanien 2013!

Turkiets landslagsmittfältare Arda Turan spelade i 110 minuter under fredagskvällen när Atletico Madrid besegrade Real Madrid med 2-1 efter förlängning i finalen av spanska cupen och blev spanska cupmästare 2013!

Cristiano Ronaldo gav Real Madrid ledningen efter drygt en kvarts spel och Diego Costa lyckades kvittera för Atletico Madrid en kvart före halvtidsvilan. Fler mål än så blev det inte under ordinarie matchtid och i den första förlängningshalvleken så nickade den brasilianska mittbacken Miranda in segermålet för Atletico Madrid som vann sin tionde cuptitel genom historien.

Det är tredje titeln som Arda vinner i Atletico Madrid sedan ankomsten till klubben inför säsongen 2011/12. Han har sedan tidigare även vunnit Europa League och UEFA’s supercup.