OFFICIELLT: Aykut Kocaman har avgått! *UPPDATERAD #2*

Fenerbahces tränare Aykut Kocaman som även har jobbat som sportdirektör i klubben under de tre senaste säsongerna valde under onsdagsförmiddagen att lämna sina tjänster i Fenerbahce.

Det är andra gången som Aykut Kocaman (officiellt) lämnar sin post i Fenerbahce då han även avgick i December förra året men den gången övertalades han att fortsätta i klubben.

Men det mesta pekar på att han inte kommer att bli övertalad av klubbens ledning den här gången och enligt ryktena som har börjat cirkulera på nätet så är det oense med Fenerbahces president Aziz Yildirim som ska ha lett till avhoppet.

Fenerbahces styrelse håller på att samlas för ett möte i skrivande stund och kommer troligen göra ett uttalande angående Aykut Kocaman och tränarjobbet senare under onsdagen.

UPPDATERAD:
Fenerbahces styrelseledamot Abdullah Kigili har meddelat att styrelsen i klubben kommer att acceptera Aykut Kocamans avskedsansökan till skillnad mot i vintras då man inte gjorde det när Kocaman ville lämna.

UPPDATERAD #2:
Fenerbahce meddelade under onsdagseftermiddagen om att klubben har accepterat Aykut Kocamans avskedsansökan vilket innebär att klubben kommer att söka sig efter en ny tränare inför nästa säsong.