Batuhan Karadeniz kontraktslös

Den 22-årige anfallaren Batuhan Karadeniz, som inledde den gångna säsongen i Eskisehirspor och sedan blev utlånad till moderklubben Besiktas innan transferfönstret stängde i September där han spelade tolv ligamatcher utan någon succé vilket ledde till att Besiktas bröt lånekontraktet och han återvände till Es,Es har meddelat via sitt Twitter-konto om att han brutit sitt kontrakt med Eskisehirspor.

Batuhan var i vintras på väg till Deportivo La Coruna i Spanien men övergången blev aldrig av då han redan hade presenterat två klubbar under och en samma säsong och aldrig fick någon dispens av UEFA. Han var sedan på väg till den kinesiska ligan men även där blev det aldrig någon övergång.

Batuhan spåddes en lysande framtid i tidig ålder men har aldrig kunnat leva upp till förväntningarna.

Han har gjort 20 mål på 91 ligamatcher under sin spelarkarriär för Besiktas och Eskisehirspor.