Besiktas: Serdal Adali ställer upp i presidentvalet

Det har tidigare ryktats om att Serdal Adali, som bl.a. arbetade som värvningsansvarig i Besiktas under Yildirim Demirörens tid som president i klubben ska ställa upp i presidentvalet i Besiktas i juni och under fredagen bekräftade han själv att han kommer att ställa upp i valet när kongressmedlemmarna går till val.

Adali, som dömdes till fängelsestraff för sin inblandning i turkiska mutskandalen, ”Şike Operasyonu”, sommaren 2011 och som lämnade Besiktas ett par månader innan Yildirim Demirören avgick för att bli president i det turkiska fotbollsförbundet blev mycket populär hos klubbens fans då han hade ett finger med i värvningarna av Guti, Ricardo Quaresma, Manuel Fernandes, Hugo Almeida och Simao Sabrosa.

Adali som även är president i det turkiska jockeyförbundet uppges fortfarande ha ett starkt stöd bland kongressmedlemmarna i Besiktas.