Besiktas till Eskisehir för att säkra en plats i Europa

Besiktas’ landade tidigare under lördagen i Eskisehir där laget under söndagseftermiddagen möter Eskisehirspor med målsättningen att säkra en plats i Europa League till nästa säsong. Besiktas är i princip klar för Europa League nästa säsong men kan teoretiskt fortfarande tappa en plats i turneringen till Kasimpasa men vid tre poäng mot Eskisehirspor så säkrar laget platsen i Europa.

Dessutom har Besiktas fortfarande en teoretiskt chans att nå Champions League via andraplatsen i ligan.

Följande spelare fanns med på resan till Eskisehir: McGregor, Cenk Gönen, Emre, Hilbert, Mehmet Akgün, Sivok, Ersan Gülüm, Escude, Emre Özkan, Fernandes, Necip Uysal, Veli Kavlak, Holosko, Oğuzhan, Olcay, Erkan Kaş, Dentinho, Mustafa och Niang.

Spelare som saknas är Ismail Köybasi, Ugur Boral, Ibrahim Toraman, Hugo Almeida och Gökhan Süzen som alla är borta pga skador.