Efter presidentvalet: Ny tränare i Trabzonspor: Mustafa Resit Akcay

Det första Ibrahim Haciosmanoglu gjorde efter att ha vunnit presidentvalet i Trabzonspor i söndags var att anställa klubbens förre spelare Fatih Tekke som ny sportdirektör och under måndagen så utsåg han även en ny tränare i klubben.

Den 54-årige Mustafa Resit Akcay som är född och uppvuxen i Trabzon och som tidigare har arbetat både som ungdoms- och assisterande i klubben har under de två senaste säsongerna tränat 1461 Trabzon (Trabzonspors farmarklubb) där han har nått stora framgångar.

Under den senaste säsongen ledde han laget till en tredjeplats i andra divisionen, PTT 1. Lig och slog även ut Galatasaray på bortaplan i turkiska cupen och nådde gruppspelet i samma turnering.

Mustafa Resit Akcay kommer att ha ett mycket nära samarbete med den nyvalde sportdirektören Fatih Tekke och vad som kommer att hända med tränaren Tolunay Kafkas som skrev på ett 3,5 årskontrakt med Trabzonspor tidigare under säsongen efter att Senol Günes avgått återstår att se.