Emenike allt närmare Fenerbahce

Fenerbahces tränare Aykut Kocaman ska enligt uppgifter inte ha gett upp hoppet om att värva tillbaka den nigerianske anfallaren Emmanuel Emenike som endast var i klubben under en månads tid under sommaren 2011.

Klubbens president Aziz Yildirim ska ha enligt turkiska medier lovat Kocaman att han ska göra allting i sin makt att värva tillbaka Emenike och enligt de senaste uppgifterna så ska Spartak Moskva ha öppnat upp för att sänka kostnaden på honom från 15 miljoner till 10 miljoner Euro.

Emenike har tidigare sagt att han kan tänka sig att återvända till Fenerbahce en dag så fort det rättsliga mot honom som drog igång i samband med mutskandalen var över och när han blev frikänd från anklagelserna mot honom i slutet av april så har det öppnat dörren för en flytt tillbaka till klubben.