Fenerbahce ger sig in i kampen om Alper Potuk

Enligt de senaste uppgifterna under de senaste dagarna så har Eskisehirspors talangfulla mittfältare Alper Potuk mer eller mindre varit klar för spel i Galatasaray inför säsong då både Eskisehirspors president Halil Ünal och klubbens pressekreterare Erdal Sahbaz har gått ut i media och sagt att man har kommit väldigt långt i förhandlingarna med Galatasaray och att Alper själv vill gå till klubben men nu har historien tagit en ny vändning och Erdal Sahbaz säger i ett uttalande till Radyospor att även Fenerbahce – på nytt – har visat intresse för Alper.

Erdal Sahbaz till Radyospor: ”Det stämmer att även Fenerbahce har gett sig in i budgivningen. Vi har kommit långt i förhandlingarna med Galatasaray men Fenerbahce har kommit med ett högre bud. Vi har en dialog med Galatasaray men vad som kommer att hända är svårt att säga.

Erdal sa också till Radyospor att priset på Alper ligger på 10 miljoner Euro och på frågan om Fenerbahce har kommit med ett bud på 9 miljoner Euro blev svaret: ”Det vore inte rätt att avslöja något men budet ligger någonstans kring det.

Om uppgifterna stämmer så blir det andra gången som Fenerbahce är ute efter Alper som i januari 2012 var  i stort sett klar för klubben då Eskisehirspor hade accepterat ett bud på 5 miljoner Euro men övergången kollapsade då Fenerbahce lyckades inte komma överens om lönen med Alper och hans agent. Läs mer om det här.