Gökhan Gönül efter skadan: ”Det som gjorde mig mest ledsen var…”

Fenerbahce landade tidigare under fredagen i Istanbul, efter returmötet mot Benfica på torsdagskvällen där laget förlorade med 1-3 och blev utslagna ur Europa Leagues semifinal med sammanlagt 2-3, där laget togs emot av fans som hade kommit till flygplatsen.

Med på resan fanns också Gökhan Gönül som åkte på en otäck skada i den andra halvleken mot Benfica efter att ha fått en spark i ansiktet av Nicolas Gaitan. Gökhan fick spendera natten på ett sjukhus i Lissabon men blev utskriven under fredagsförmiddagen.

Så här beskrev han känslan dagen efter:Jag återhämtade mig på sjukhuset. Detta är något som kan hända på fotbollsplanen men det som gjorde mig mest ledsen var inte skadad utan att vi åkte ut ur turneringen. Jag fick sys med åtta stygn i munnen. Nu behöver jag vila för att återhämta mig helt.

Gökhan passade också på att tacka alla som har stöttat honom efter skadan.